Bedrijfsverhuizing

U VOELT zich DIRECT THUIS op het werk!

Offerte aanvragen

Bedrijfsverhuizing

Een zakelijke verhuizing heeft meestal veel invloed op u, uw organisatie en uw medewerkers. En omdat niet één verhuizing gelijk is past F&S Verhuizingen het pakket zakelijke verhuisdiensten op uw specifieke situatie aan. Zo kunnen we uw bedrijf of pand snel en efficiënt verhuizen naar de nieuwe locatie.

Wij pakken bedrijfsverhuizingen snel en doeltreffend aan

Of het nu gaat om een interne verhuizing zoals het verhuizen van bureaus, werkbanken of archiefkasten binnen hetzelfde gebouw, of het verhuizen naar een gewenste locatie, daar zorgen wij van F&S verhuizingen ook voor.

Geïnteresseerd in de diensten van F&S Verhuizingen? Op onze contactpagina staan de verschillende mogelijkheden om met ons in contact te komen of vraag een offerte aan via het formulier hieronder.

Zakelijke verhuizing naar een nieuw pand uitbesteden

Een bedrijf verhuizen vereist enige voorbereiding en een plan van aanpak. Wanneer u ons team inschakelt om zakelijk te verhuizen naar een nieuw pand, zorgen we voor een draaiboek en de juiste materialen. Denk hierbij aan gratis verhuisdozen, maar ook aan een schoonmaakservice en tijdelijke opslag tijdens dit proces. Het uitbesteden van uw zakelijke verhuizing levert u dus veel tijdswinst op en u kunt zich weer richten op de overige werkzaamheden. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is, leveren we bovendien altijd service op maat, waarbij we rekening houden met uw wensen.

In- en uitpakservice

Wilt u graag zo min mogelijk omkijken hebben naar uw verhuizing en wilt u dat de meubels tevens uitgepakt en geplaatst worden? In dat geval kunt u gebruik maken van onze in- en uitpakservice. Wij bieden een professionele in- en uitpakservice aan voor een betaalbaar tarief. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden die deze service biedt.

Kosten voor het verhuizen van uw bedrijf

Wat de verhuiskosten zijn voor het verhuizen van uw bedrijf verschilt en is afhankelijk van de oppervlakte van het pand en de inboedel die verhuist dient te worden. Bent u benieuwd naar wat de gemiddelde verhuiskosten voor uw bedrijf zijn en wil u graag zakelijk verhuizen? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze offerte.

Hoe het werkt

In 4 simpele stappen werken we toe naar uw verhuizing.

h

STap 1

Vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op

Stap 2

Bij een complete inboedel verhuizing komen wij altijd bij u langs en krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 3

Indien u akkoord bent, kunnen wij samen met u de planning maken.

Stap 4

Klaar om te verhuizen? Wij wel! Vandaag is het zover, we gaan voor u aan de slag.