Senioren verhuizingen

U VOELT zich DIRECT THUIS!

Offerte aanvragen

Senioren verhuizingen

Een verhuizing ‘op leeftijd’ is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Mensen zijn niet meer zo flexibel en zijn vaak gehecht aan de vertrouwde woonomgeving. De Senioren Verhuis Service neemt u de zorgen uit handen en doet alles om de verhuizing naar tevredenheid uit te voeren. Ook de ontruiming van bijvoorbeeld uw oude woning, of de woning van een overleden familielid kan veel stress opleveren.

U kunt het door ons voor aantrekkelijke tarieven laten uitvoeren. Ook een laatste of juist eerste schoonmaak van de woning kan door onze schoonmaakservice gedaan worden.

Wij komen graag bij u langs om een gratis offerte voor u op te stellen. We vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Onze offerte is uiteraard gratis en vrijblijvend. In spoedgevallen of voor kleine verhuizingen kunnen wij u telefonisch een prijsindicatie bieden.

Persoonlijke aanpak met onze senioren verhuisservice

Zelf een verhuizing regelen van uw oude, vertrouwde woning naar een seniorenwoning, appartement, zorginstelling, aanleunwoning kan behoorlijk stressvol zijn. Er moet veel geregeld worden en spullen moeten naar uw nieuwe woning vervoerd worden. F&S Verhuizingen regelt dit voor u en zorgt ervoor dat uw spullen netjes en op de juiste datum worden afgeleverd. Van tevoren bespreken we ons draaiboek voor de verhuizing met u. Dit doen we zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent en er geen onverwachte verrassingen zijn ten aanzien van uw verhuizing. We zorgen er tevens voor dat uw spullen netjes worden verpakt en vervoerd en en leveren deze op de gewenste plaats af. Wilt u graag dat wij uw oude woning schoonmaken en/of uw nieuwe woning poetsen? Geen probleem! Wij bieden tevens een speciale schoonmaakservice aan zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Dit doen wij altijd op een persoonlijke manier, met aandacht voor onze klanten. Zo kunt u zich direct thuis voelen in uw nieuwe woning.

 

Seniorenverhuizing tot in de puntjes geregeld

Heeft u hulp nodig bij de verhuizing van senioren naar hun nieuwe woning? Bijvoorbeeld omdat u meerdere seniorenverhuizingen moet regelen? Of wilt u het verhuizen van senioren via ons verhuisbedrijf regelen omdat u de verhuizing graag volledig wilt uitbesteden? Wat de reden ook is, met onze verhuisservice voor senioren bent u altijd verzekerd van een persoonlijke service en we nemen alle werk voor u uit handen. Wanneer ouderen of (hoog)bejaarden gaan verhuizen naar een nieuwe woning, kan de verhuizing emotioneel gezien behoorlijk veel impact hebben. Wilt u dit goed geregeld hebben dan kunt u contact opnemen met F&S Verhuizingen. Met onze ouderen verhuisservice regelen wij tot in de puntjes uw verhuizing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe het werkt

In 4 simpele stappen werken we toe naar uw verhuizing.

h

STap 1

Vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op

Stap 2

Bij een complete inboedel verhuizing komen wij altijd bij u langs en krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 3

Indien u akkoord bent, kunnen wij samen met u de planning maken.

Stap 4

Klaar om te verhuizen? Wij wel! Vandaag is het zover, we gaan voor u aan de slag.