KOSTEN VERHUISBEDRIJF

Verhuizing voor ieder budget!

Offerte aanvragen

Onze verhuistarieven

De kosten van een verhuizing zijn van vele verschillende factoren afhankelijk maar om u een globale schatting te geven van wat een verhuizing kost, zie onze tarieven hieronder. 

Bij ons verhuisd u voor een voordelig tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat naar uw wensen en situatie. 

Onze verhuisadviseur kan op basis van zijn ervaring uw situatie nauwkeurig inschatten. Bij een complete inboedel verhuizing komt er een van onze verhuis expert bij u langs voor een inventarisatie. Daarna ontvangt u binnen 24 uur van ons een vrijblijvende offerte op maat.

*Onze tarieven zijn exclusief 21% btw en kilometervergoeding.
In het weekend hanteren we een toeslag van 25% op ondergenoemde verhuisprijzen.

Verhuizer + Verhuiswagen

Minimaal 3 uur

Overuren

€365,-

Exclusief 21% BTW

€75,00

Op basis van twee verhuizers

€470,-

Exclusief 21% BTW

€112,50

Op basis van drie verhuizers

Verhuizer + Verhuiswagen

Minimaal 3 uur

€395,-

Exclusief 21% BTW

Overuren

€85,00,-

Op basis van twee verhuizers

Verhuizer + Verhuiswagen

Minimaal 3 uur

€525,-

Exclusief 21% BTW

Overuren

€127,50,-

Op basis van drie verhuizers

Overige informatie

Door verhuizers en verhuismaterialen op uurbasis te verhuren verhuist u heel voordelig. Een verhuizer huurt u al in voor het voordelige uurtarief van € 37,50 exclusief btw. Het is bij F&S Verhuizingen mogelijk om een verhuislift bij te boeken vanaf €99,00 per uur, exclusief btw en inclusief bediening. 

Maak uw verhuizing makkelijk en voorkom stress door gebruik te maken van een van onze vele diensten zoals onze inpakservice, dit is al bij te boeken voor €37,50 per uur exclusief btw. Of bijvoorbeeld onze schoonmaakservice. Deze diensten zijn voordelig bij te boeken bij een particuliere of bedrijfsverhuizing. Voor meer informatie of tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op om uw wensen met een van onze verhuisspecialisten door te spreken. Op basis van uw wensen stellen we een offerte op met een vaste prijs voor alle diensten. 

Gratis offerte voor de kosten van uw verhuizing

Wilt u meer informatie over de kosten van ons verhuisbedrijf? Neem dan eenvoudig contact op via telefoonnummer 0165-233011 of

stuur een e-mail naar info@fs-verhuizingen.nl.