Verhuizen naar de gemeente Rucphen met F&S Verhuizingen

U VOELT zich DIRECT THUIS!

Offerte aanvragen

Een verhuizing is voor veel mensen een belangrijke gebeurtenis. Er moeten veel spullen worden ingepakt in verhuisdozen, meubilair moet van de ene naar de andere plek vervoerd worden en daarnaast moet er ook op administratief gebied nog een hoop geregeld worden. F&S Verhuizingen is een gespecialiseerd verhuisbedrijf wat veel van deze taken voor u uit handen kan nemen. Verhuist u naar Rucphen en wilt u uw verhuizing goed geregeld hebben? Neem dan contact met ons op.

Verhuizen naar Rucphen, Sprundel of Schijf met ons professionele verhuisteam

Wij regelen verhuizingen in heel Nederland. Wilt u dus verhuizen naar Rucphen, Sprundel of Schijf, dan kunt u ons inschakelen om uw verhuizing in goede banen te leiden. U kunt ons inhuren voor een seniorenverhuizing, particuliere verhuizing, maar ook voor tijdelijke opslag, in- en uitpakservice, een verhuislift huren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een gratis verhuisdozenservice en een schoonmaakservice. Uw verhuizing naar Sprundel, Rucphen of Schijf wordt hierdoor direct een stuk makkelijker en kan snel worden geregeld.

Persoonlijke service voor uw verhuizing naar Rucphen

Ons professionele verhuisteam staat altijd met deskundig advies en een persoonlijke service voor u klaar. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw verhuizing naar gemeente Rucphen? Geef het aan ons door! We kunnen vrijwel altijd een maatwerk oplossing leveren voor uw verhuizing. Zo kunnen we uw oude appartement of woning bijvoorbeeld grondig schoonmaken nadat alle spullen verhuisd zijn. Ook uw nieuwe woning kunnen we voor u schoonmaken. Indien gewenst kunnen we uw spullen en meubilair in een tijdelijke opslag opslaan en we hebben een verhuislift ter beschikking voor als u grote spullen vanaf een verdieping naar beneden moet vervoeren. Ook wanneer er weinig ruimte beschikbaar is voor het vervoeren van spullen kunt u gebruik maken van deze verhuislift.

 

Afgelopen juni verhuisd met F&S Verhuizingen en dit ging in volle tevredenheid.
Aardige en vriendelijke jongens. Hard gewerkt en al onze spullen netjes en zorgvuldig verhuisd.

Niels Vissers

Bedrijfsverhuizing regelen? Ook daarvoor kunt u terecht bij F&S Verhuizingen

Wilt u uw bedrijf verhuizen naar gemeente Rucphen, Sprundel of Schijf en wilt u daar een professioneel verhuisteam voor in de arm nemen? F&S Verhuizingen kan u helpen met uw bedrijfsverhuizing en alles van A tot Z voor u regelen. Aan de hand van een draaiboek nemen we de verhuizing met u door. Indien akkoord gaan we direct voor u aan de slag en verhuizen we alle spullen op de afgesproken datum naar het nieuwe pand of de nieuwe opslagruimte. U kunt ook gebruik maken van onze verhuisdozenservice; we leveren dan enkele weken voor de verhuisdatum verhuisdozen aan bij uw bedrijf zodat u ruim van tevoren kunt beginnen met inpakken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op voor een geheel kosteloze offerte.