Op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Breda? F&S Verhuizingen staat voor u klaar!

U VOELT zich DIRECT THUIS!

Offerte aanvragen

Woont u in Breda en gaat u binnenkort verhuizen, of wilt u juist vanuit de omgeving naar Breda verhuizen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een verhuisbedrijf. Wij van F&S Verhuizingen zijn een verhuisbedrijf dat actief is door heel Brabant. Wij zorgen ervoor dat uw spullen op de juiste manier op uw nieuwe locatie aankomen. Verder kunnen we ook een aantal diensten aanbieden, waardoor u gemakkelijk de hele verhuizing uit handen kunt geven. Dat is pas ontspannen verhuizen!

Fast en Safe: de verhuizer van Breda

F&S in onze naam staat voor Fast en Safe. Wij zorgen ervoor dat al uw spullen snel en veilig op uw nieuwe locatie aankomen. Zo hoeft u nooit lang te wachten en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw spullen niet netjes aankomen. Wij kunnen uw hele inboedel snel, goedkoop, schadevrij en vanzelfsprekend goed verzekerd verhuizen. Daarbij hanteren wij lage tarieven tegen een goede service, zo maken we verhuizen betaalbaar.

Fijn en snel verhuizen van of naar gemeente Breda

Als verhuisbedrijf bieden wij van F&S Verhuizingen verschillende diensten aan. Hiermee kunnen wij u de verhuizing compleet uit handen nemen. U hoeft zo alleen nog maar naar uw nieuw woning te rijden, wij regelen de rest! Wij bieden onder andere een schoonmaakservice, een in- en uitpak service, een gratis dozen service, een tijdelijke opslag en een verhuislift aan. Voor zowel een particuliere-, als een bedrijfsverhuizing kunt u bij ons terecht.

Bent u al wat op leeftijd? Dan kunt u gebruik maken van onze senioren service. Verhuizen op leeftijd is vaak een ingrijpende gebeurtenis en wij helpen u daar graag bij. Met de senioren service komen wij voor een aantrekkelijke prijs de hele verhuizing voor u regelen. 

Verhuizen vanuit Prinsenbeek, Terheijden, Bavel of Ulvenhout

Zoals we al schreven, zijn wij van F&S Verhuizingen actief door heel Brabant. Wij kunnen uw gehele inboedel naar alle gewenste locaties vervoeren, inclusief onze verschillende services. Of u nu reist vanuit Etten-Leur, Bergen op Zoom, Prinsenbeek, Steenbergen, Terheijden, Bavel, Moerdijk, of Ulvenhout. Wij zorgen ervoor dat uw spullen Fast en Safe op locatie aankomen.

Afgelopen juni verhuisd met F&S Verhuizingen en dit ging in volle tevredenheid.
Aardige en vriendelijke jongens. Hard gewerkt en al onze spullen netjes en zorgvuldig verhuisd.

Niels Vissers

Geen zorgen met onze verhuisservice nabij Breda

Zoals u inmiddels weet: zorgeloos verhuizen doet u met F&S Verhuizingen. Bent u nog op zoek naar meer informatie, hebt u nog vragen, of wilt u een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk allemaal. U kunt dan even contact met ons opnemen, wij helpen u dan graag verder!